INFO

TARJOUS & HINNASTO


Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse karoliinacontact@gmail.com tai suoraa nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Luon teille toiveidenne mukaisen tarjouksen mahdollisimman pian yhteydenotosta.

Minulla on erilaisia kuvauspaketteja, joiden hinta määräytyy kuvausajan, paikan/paikkojen sekä kuvien määrän mukaan. Kysy lisää!

En toistaiseksi peri varausmaksuja. Laskutan kuvauksen jälkeen sähköpostitse.

MITÄ KUVAAN JA MISSÄ?


Kuvaan häitä dokumentaariseen tyyliin, potretteja yhdessä miljöössä sekä muita tapahtumia tai juhlia toiveidenne mukaan. Lähden mielellään kokeilemaan myös uutta, eli kysy ja ehdota rohkeasti!

Kuvaan pääosin Pirkanmaan alueella, mutta satunnaisesti myös ympäri Suomea. Minulla ei ole studioita, pääosin kuvaan miljöössä tai mahdollisesti myös teillä kotona. Kysy lisää!

SUUNNITTELU


Ennen kuvauksia ideoin ja suunnittelen ne teidän toiveiden ja oman tyylini mukaan. Ennen kuvauksia viestitellään kuvausmiljööstä, rekvisiitasta, vaatteista jne. Saat esittää omia ideoita, mutta ei hätää – minulla on ideat hihassa valmiina.

Hääkuvauksia ennen pidämme yhteisen suunnittelupalaverin päivän kulusta, kuvauspaikoista, sopimuksesta jne. Samalla tutustun hääpariin, jotta itse kuvauspäivä sujuu varmasti rennosti ja sujuvasti.

KUVIEN EDITOINTI


Editoin itse kaikki kuvat teille valmiiksi. Säädän mm. valkotasapainoa, värejä ja lisään maanläheisiä sävyjä kuviin. Lisää editointityylistäni saat selville, kun tsekkaat ottamiani kuvia esimerkiksi portfoliosta tai Instagramista.

Kuvien määrä riippuu kuvauksien kestosta, mutta esimerkiksi yhden miljöön potrettikuvia lähetän noin 70-100, kun taas koko päivän kuvaamistani häistä kuvagalleriaan lisään noin 500 kuvaa. En lähetä etukäteen kuvia valittavaksi, vaan lisään pääosin kaikki onnistuneet kuvat galleriaanne. Toki teidän toiveiden mukaan kuvagalleriasta voidaan tehdä myös tiiviimpi.

Häistä lähetän noin 10 sneakpeek kuvaa 72 tunnin sisään.

KUVAGALLERIA & TEKIJÄNOIKEUDET

Saatte kuvistanne salasanan takana olevan kuvagallerian, josta kuvia voi ladata omille laitteille. Galleria säilyy toistaiseksi.

En lisää kuviin koskaan vesileimoja, mutta niitä jakaessa tulee mainita kuvaajan nimi tai @karoliinakamerantakana. Kuviin saa yksityiskäyttöön täydet vedostusoikeudet. Valmiita kuvia ei saa editoida.

LAHJAKORTTI

Kaipaatko lahjaideaa? Valokuvauslahjakortti on ihana ajaton ja aineeton lahja, joka sopii mihin tahansa tilanteeseen ja kenelle vaan. Kysy lisää!

Minulta on ostettu lahjakortteja mm. perhekuvauksiin. Myös polttareihin saa kivan ohjelmanumeron porukan yhteisestä potrettikuvauksesta.