VINKKIVITOSET SISUSTAMISEEN

Sanoisin, että mun huoneen sisustus on ikuisuusprojekti. Keksin aina jotain uutta kokeiltavaa ja huoneen järjestyskin vaihtuu tasaisin väliajoin hieman erilaiseksi. Pyörittelen kuitenkin samoja kalusteita ympäri huonetta, mikä tekee siitä aina hieman eri näköisen ilman sen suurempia hankintoja. Pienillä fiksauksilla saa ihan uutta ilmettä neljän seinän sisälle, mikä (ainakin mulle) antaa myös uutta energiaa arkeen.
Olen vähitellen erilaisten testailujen myötä keksinyt jos jonkinlaisia helppoja kikkoja, joilla huoneeseen saa kivoja pieniä lisäyksiä. Sisustamiseen sopivia tavaroita kannattaa etsiä muualtakin, kuin Ikean kasvihyllyltä tai H&M:n home osastolta. Rajoja rikkomalla löytää usein uusia yllättävänkin hyviä sisustuselementtejä! Makuuhuoneeseen sopii mainiosti esim. vesikannut tai pannunaluset – uskokaa tai älkää. Tässä muutama vinkkivitonen…
IMG_8492
Pöytätableteiksi tarkoitetut alustat sopii myös hyllyille tai yöpöydille tuomaan mm. kontrastia ja väriä. Mulla itsellä tuollainen löytyy Ikean hyllyköstä korurasian, kynttilän ja pienen kasvin alta.

IMG_8493
Uutena hankintana viimeisimmällä Ikea-reissulla ostin mustan KYRRE-jakkaran yöpöydäksi sängyn viereen. Käänsin sängyn eri päin, eikä sen kummallakaan puolella ollut mitään pöytätilaa mm. yövalolle ja puhelimelle, joten yöpöytä tuli tarpeen. Sen päältä löytyy Ikean mallistosta jo poistunut lamppu sekä maljakko, jonka alla on ruskea pannunalunen. Sopii mun huoneen väreihin, ja tekee yöpöydästä ihan eri näköisen.
IMG_8494
Vanhoja hankintoja on myös helppo uusiokäyttää – mun kuihtunut peikonlehti oleilee väärinpäin käännetyn korin päällä, joka itseasiassa kaipaisi uutta mustaa maalipintaa, sillä vanha kerros on jo aikas kulunut. Aiemmin säilytin korissa vilttiä, mutta näin se toimii yhtä hyvin. Ideana oli saada peikonlehti korkeammalle, jotta sen ja peilin väliin ei jäisi niin paljoa tyhjää tilaa.Yksi vinkki vielä, mitä aiemmin mun huoneessa olen kokeillut. Tuollainen lasinen vesipullo (kolmas kuva) sopii kivasti myös maljakoksi. Sinne ei kovin montaa kukkasta saa tungettua, mutta yksikin oksa näyttää jo kivan sirolta.

Photo 04-03-2020, 15 04 47 (1)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s