TERASSIN KESÄPÄIVITYS

Yksi mun suosikkiasioista kesällä on oma terassi, jossa on maailman parasta hengailla varsinkin nyt, kun siellä jo tarkenee. Terassin sijainti on täydellinen, sillä siihen paistaa aurinko aamusta iltapäivään asti. Aamukahvilla tarkenee siis loistavasti!

Innostuin eilen laittamaan terassin hengailukuntoon. Nakuttelin koristevalot paikoilleen ja sisustin paikasta viihtyisän muutamassa minuutissa. Vitsit miten ihana kesäfiilis tuli! Sain Instagramissa muutamia kysymyksiä terassiin liittyen, joten päätin koota vastaukset tähän yhteen postaukseen.

Päivälleen kaksi vuotta sitten ostettiin Tori.fi:stä eurolavat, jotka pesin ja maalasin itse. Olin haaveillut niistä terassin suunnittelun yhteydessä jo jonkin aikaa, ja lopulta niistä rakentuikin täydellinen runko sohvalle. Lavojen maalit ovat parin vuoden aikana kuluneet, enkä oikeastaan halunnut edes maalata niitä uudestaan, sillä kulunut pinta näyttää tosi kivalta.

Koristetyynyjen päälliset on hankittu pääosin H&M homesta. Uusin tulokas on tuo hapsutyyny, jonka löysin yllättävän edullisesti Prismasta. Halusin myös terassille lisää tunnelmaa varsinkin hämäriä iltoja varten, joten ’asensin’ Clas Ohlsonilta ostetut koristevalot, jotka todellakin tekee terassille kivan fiiliksen.

Meidän grilliä on aiemmin pidetty mun terassilla, mutta täksi kesäksi se siirrettiin toiselle terassille (huh, jes!). Sen myötä sain lisää tilaa ja pääsin sisustamaan terassin toisen seinustan Ikean metallisella hyllyllä. Laitoin siihen muutamia kasveja ja koriste-esineitä, jotka tekee terassista vielä kodikkaamman.

Voisin hengailla täällä koko ajan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s