TÄNÄ KESÄNÄ AION…

Kesälomalainen täällä moi! Kävin tänään koululla tekemässä viimeisen kokeen – huomista etäkevätjuhlaa lukuun ottamatta voin siis kutsua itseäni jo lomalaiseksi. Fiilis on erittäin helpottunut ja huojentunut, sillä nyt voi keskittyä mm. kivoihin someprojekteihin ja muihin juttuihin ilman huolta tai stressiä koulutehtävistä. Uskon, että tulevasta kesästä tulee erittäin hyvä – puhelimen muistiosta löytyy jo lista kesätekemisistä, joita en malta odottaa pääseväni toteuttamaan.

Tänä kesänä aion…

… nauttia auringonlaskuista mahdollisimman monessa eri maisemassa. Kuten osa saattaa tietää, rakastan auringonlaskuja! Turvaudun kuitenkin usein tuttuihin ja turvallisiin paikkoihin, joten tänä kesänä aion löytää bongauspaikkojen listalle vielä muutaman uudenkin mestan.

… mennä drive in -leffaan autolla. Itseasiassa liputkin on jo varattu ensi viikon yhteen näytökseen, kuinka siistiä!

… pyöräillä ja tutustua uusiin paikkoihin Tampereella. Täydellistä kesätekemistä lähteä rullailemaan eväskassin kera ja etsiä uusia nättejä paikkoja.

… keskittyä positiivisiin asioihin ja unohtaa turhat huolet ja murheet – eli siis nauttia!

… käydä toriaamiaisella. Ei taida olla parempaa keinoa startata päivä, kuin aurinkoisella torilla aamupalasta nauttiminen.

… mökkeillä. Viime kesän mökkeilyt taisi jäädä yhteen kertaan, joten tänä vuonna mökkeillään ainakin kahden kesän edestä.

… lukea edes yhden kirjan. Oon yleensä superhuono lukemaan, mutta kesäisin usein jopa tekee mieli lukea. Jätin keväällä yhden kirjan lukemisen kesken, joten sen päättämisestä voisin ottaa tavoitteen itselleni.

… kokeilla sup-lautailua. Tästä oon haaveillut jo pidemmän aikaa, joten tänä kesänä let’s do it!

… pelata tennistä. Viimekesän hittilaji tulee varmasti saamaan jatkoa tänäkin vuonna. Innostuksesta huolimatta taidoilla ei vielä kovin pitkälle pötkitä, joten ehkä mielummin aion ”opetella” tai ”harjoitella tennistä”.

… kokata ja testata erilaisia ruokia. Olen tehnyt listaa helpoista resepteistä, joita aion kesän aikana kokeilla. Eilen testasin jo ensimmäistä listalta löytyvää ruokaa, uunifetaa, joka pääsi heti lempiruokien kärkeen. Listalta löytyy myös mm. tomaattikeittoa, guacamolea sekä täytettyjä uuni- tai grillitomaatteja.

… stressata mahdollisimman vähän. Syksyllä ehtii taas stressata ja huolehtia asioita, joten säästetään ne sinne!

… päivittää omaa sosiaalista mediaa aktiivisesti. Olen super innoissani somejutuista tällä hetkellä mm. tulevien yhteistöiden ja uusien tuulien ansiosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s