JUHANNUS KUVINA

Mun juhannus oli täynnä rentoutumista, monia tärkeitä tyyppejä sekä älyttömän ihania kelejä. Oli parasta, miten yhteen viikonloppuun ehti mahtua niin paljon erilaista tekemistä ja eri tyyppejä!

Juhannus saattaa olla usein sellainen, joka aiheuttaa jonkinlaisia paineita erityisesti suunnitelmien ja tekemisten suhteen… Tällä kertaa itselle ei kuitenkaan tullut ollenkaan sellasta fiilistä, että olisi tarvinnut olla jotain erityisen spesiaalia, vaan kaikki oli hyvin just näin. Some täyttyi muiden päivityksistä kauniista järvimaisemista ja näteistä kattauksista, joiden rinnalla omat suunnitelmat tuntui myös ihan riittävän täydellisiltä. Toivottavasti teillä muillakin oli ihana juhannus täynnä hyviä fiiliksiä!

Perjantain juhannusaattoa vietettiin meidän perheen, serkkujen perheen sekä mummin ja papan kanssa meidän mökillä. Menoa ja meininkiä riitti kaikkien neljän nuoremman serkuksen kanssa, mutta vitsit miten kivaa oli olla mökillä taas! Grillattiin, loikoiltiin riippumatossa, ajettiin mönkijällä, tehtiin tikkupullaa, saunottiin ja tehtiin perinteiset kukkaseppeleet. Aurinko paistoi koko päivän ja kauniista ilta-auringostakin päästiin nauttimaan juhannuslöylyjen ja vihtomisten jälkeen saunan terassille. Pieniä juttuja, jotka tekee hyvän mielen ❤

Lauantaina suunnattiin muutaman ystävän kanssa Yyteriin loikoilemaan vielä vähän lisää auringon alle. Haettiin hyvät eväät ja pienestä alkukankeudesta huolimatta pilvet kaikkosi taivaalta ja päästiin auringosta nauttimisen lisäksi myös uimaan meriveteen. Kuten mun Instagramissakin kirjotin, jokaisen kesän bucketlistalta löytyy päiväretki Yyteriin. Rannalle pitkospuita pitkin kävellessä tuntuu kuin olisi ulkomailla, joten kannattaa siis ehdottomasti varata kesästä yksi päivä Yyterin biitsipäivää varten.

Yyterin reissun jälkeen suunnattiin vielä viettämään iltaa yhdessä ystävien kanssa. Käytiin ensin Periscopen kattoterassilla, jonka jälkeen napattiin tutusta ja turvallisesta Mäkkärin drive in:istä iltapalat messiin ja mentiin auringonlaskun bongauspaikoille istuskelemaan. Tärkeitä tyyppejä ja kivaa tekemistä – ihana päivä siis tämäkin!

Kivaa uutta viikkoa,
❤ K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s