RAKKAUSKUPLASSA

Kesän aikana oon saanut ikuistaa mitä ihanimpia hetkiä kameralle. Pääset kurkkaamaan ottamiani kuvia Portfolio-sivulla! Muhun saa olla yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla karoliinacontact@gmail.com tai Instagramissa @nieminenkaroliina, jos kaipaa valokuvaajaa tallentamaan tärkeitä hetkiä kuviksi tai videoiksi.

Viime viikonloppuna oli kuvauskeikka, joka menee ehdottomasti TOP 3 joukkoon! Kyseisen päivän energialla ja onnellisuudella jaksaa vielä pitkälle syksyn harmauteenkin. Annetaan kuvien ja niistä välittyvän rakkaudentäyteisen tunnelman puhua puolestaan… ❤

Kuvat ovat morsiamen ja kaasojen hääaamun kulisseista – loppupäivän vietinkin häävideota kuvaten. Aamulla oli ihanan kutkuttava tunnelma ja onnekseni jouduin keskittymään kameralla kuvaamiseen… Herkkiksenä tälläiset tilanteet vaativat vähintään nenäliinan lähettyville ja kyllä kuvaamiseen keskittymisestä huolimatta sille tuli useaan otteeseen tarvetta. En malta odottaa, mitä häävideon editointi tuo tullessaan; vähintään kylmiä väreitä ja varmasti kyyneleitäkin. Ai vitsit! ❤

❤❤❤❤
Kiitos, että sain olla mukana päivässä ja ikimuistaa nämä hetket!

Ulkopuolinen valokuvaaja on aina hyvä valinta, jotta vieraat itse pystyvät keskittymään läsnäolemiseen ja jokaiseen arvokkaaseen hetkeen. Ei tarvitse miettiä puhelimen kaivamista laukusta, vaan voi luottaa siihen, että kuvaajat löytävät oikeisiin hetkiin ja tallentavat ne muistikortille myöhemmin jaettaviksi.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s