Ihana B & perhe

Tiesittekö, että multa saa myös valokuvauslahjakortteja, jotka toimii ajattomana, aineettomana ja ikimuistoisena lahjana? Tällä kertaa pääsin kuvaamaan lahjaksi suuuper suloista kuukauden ikäistä bebeä ja hänen perhettä.

Pikku B oli tyytyväisenä kameran edessä, mitä nyt välillä vähän haukotutti ja toisinaan myös hymyilytti. Saatiin ihania kuvia perheen kotona muutamaa rekvisiittaa käyttäen. Perhe- ja lapsikuvauksissa tykkään kuvata ja rajata lähelle. Valokuvista tulee näin tunnelmallisempia ja myös henkilökohtaisempia.


Näistä kuvauksista jäi ihana fiilis. Innostuinkin editoimaan heti kuvauksien perään, ja perhe saikin gallerian vielä saman päivän aikana ❤

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s