Kauniit ja modernit häät Tampereella

Jaan Instagramiin ja portfoliooni pääosin yksittäisiä kuvia, jolloin kuvagallerioiden tarinallisuus ei välttämättä välity katsojille asti. Jatkossa haluankin jakaa myös tänne blogin puolelle runsaampia kurkkauksia gallerioihin, jotta saatte kiinni siitä, millä tavalla taltioin erilaisia hetkiä ja tapahtumia. Kuvia jakaessani kunnioitan asiakkaita, enkä kuitenkaan julkaise esimerkiksi kuvia vieraista.

Ensimmäisenä kurkkaus viime kesän loppuun, jolloin pääsin valokuvaamaan ihanat häät Tampereella ❤ Hääpari toivoi potretit modernissa kaupunkiympäristössä ja siksi miljööksi valikoitui upea Finlaysonin alue.

AAMU – VALMISTAUTUMINEN

VIHKIMINEN & POTRETIT

JUHLAT

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s