Kauniit ja modernit häät Tampereella

Jaan Instagramiin ja portfoliooni pääosin yksittäisiä kuvia, jolloin kuvagallerioiden tarinallisuus ei välttämättä välity katsojille asti. Jatkossa haluankin jakaa myös tänne blogin puolelle runsaampia kurkkauksia gallerioihin, jotta saatte kiinni siitä, millä tavalla taltioin erilaisia hetkiä ja tapahtumia. Kuvia jakaessani kunnioitan asiakkaita, enkä kuitenkaan julkaise esimerkiksi kuvia vieraista.

Ensimmäisenä kurkkaus viime kesän loppuun, jolloin pääsin valokuvaamaan ihanat häät Tampereella ❤ Hääpari toivoi potretit modernissa kaupunkiympäristössä ja siksi miljööksi valikoitui upea Finlaysonin alue.

AAMU – VALMISTAUTUMINEN

VIHKIMINEN & POTRETIT

JUHLAT

Ihana B & perhe

Tiesittekö, että multa saa myös valokuvauslahjakortteja, jotka toimii ajattomana, aineettomana ja ikimuistoisena lahjana? Tällä kertaa pääsin kuvaamaan lahjaksi suuuper suloista kuukauden ikäistä bebeä ja hänen perhettä.

Pikku B oli tyytyväisenä kameran edessä, mitä nyt välillä vähän haukotutti ja toisinaan myös hymyilytti. Saatiin ihania kuvia perheen kotona muutamaa rekvisiittaa käyttäen. Perhe- ja lapsikuvauksissa tykkään kuvata ja rajata lähelle. Valokuvista tulee näin tunnelmallisempia ja myös henkilökohtaisempia.


Näistä kuvauksista jäi ihana fiilis. Innostuinkin editoimaan heti kuvauksien perään, ja perhe saikin gallerian vielä saman päivän aikana ❤

Milla & Tuomo

Kesän hääsesonki starttasi kesäkuun puolessa välissä, kun pääsin ikuistamaan Millan & Tuomon ihanaa hääpäivää. Sateinen päivä ei paljoo kuvia (tai menoakaan) haitannut. Mieleen jäi erityisesti morsiamen jekku – salaviesti kengänpohjissa, kaunis hääpaikka – Tammerissa oli juhlallinen tunnelma, sekä huumorintajuinen ja ihana hääpari.

Kiitos M & T ❤