Ihana B & perhe

Tiesittekö, että multa saa myös valokuvauslahjakortteja, jotka toimii ajattomana, aineettomana ja ikimuistoisena lahjana? Tällä kertaa pääsin kuvaamaan lahjaksi suuuper suloista kuukauden ikäistä bebeä ja hänen perhettä.

Pikku B oli tyytyväisenä kameran edessä, mitä nyt välillä vähän haukotutti ja toisinaan myös hymyilytti. Saatiin ihania kuvia perheen kotona muutamaa rekvisiittaa käyttäen. Perhe- ja lapsikuvauksissa tykkään kuvata ja rajata lähelle. Valokuvista tulee näin tunnelmallisempia ja myös henkilökohtaisempia.


Näistä kuvauksista jäi ihana fiilis. Innostuinkin editoimaan heti kuvauksien perään, ja perhe saikin gallerian vielä saman päivän aikana ❤

Milla & Tuomo

Kesän hääsesonki starttasi kesäkuun puolessa välissä, kun pääsin ikuistamaan Millan & Tuomon ihanaa hääpäivää. Sateinen päivä ei paljoo kuvia (tai menoakaan) haitannut. Mieleen jäi erityisesti morsiamen jekku – salaviesti kengänpohjissa, kaunis hääpaikka – Tammerissa oli juhlallinen tunnelma, sekä huumorintajuinen ja ihana hääpari.

Kiitos M & T ❤

KAROLIINA KAMERAN TAKANA

Tänä kesänä oon päässyt ihaniin hetkiin valokuvaamaan ja videoimaan. Iso kiitos teille kaikille, jotka olette luottaneet muhun, pyytäneet kuvaamaan ja myös vinkanneet eteenpäin! Joka kerralla on saanut oppia jotain uutta ja oma kuvaustyyli on vahvistunut entisestään. On myös ollut hauska olla ikään kuin kärpäsenä katossa ja fiilistellä mukana tärkeissä sekä onnellisissa hetkissä.

Blogistani löytyy portfolio-sivusto, josta pääset näkemään kädejälkeäni enemmän & Instagramissa kuviani pääset kurkkimaan @karoliinakamerantakana -tilillä ❤

Nyt rohkenen jo sanoa, että siirrytään syksyyn, joten otetaan pieni kurkkaus menneen kesän 2021 kuvauksiin:

Kahdet polttarit – Maailman kauneimmat Bride to be:t, joille kummallekin sain yllätyksenä tulla napsimaan kuvia. Ensimmäiset kuvat otettiin Finlaysonin alueella ja toiset kesän vakkaripaikassa Arboretumilla.

Rippikuvat – Ihanasta Oliviasta otettiin rippikuvat myös Arboretumilla. Saatiin auringonvaloa hyödynnettyä kauniisti kuvissa.

Valmistujaiskuvat – You did it Viivi!

Heinäkuun häät – Tiian ja Markuksen ihana päivä, josta kuvasin pääosin häävideota. Vielä yli kuukaudenkin jälkeen päivän muisteleminen saa hymyn huulille!

Synttärikuvat – 5 vuotias pieni prinsessa ikuistettiin kameralle Arboretumilla.

Pienet ja suloiset – Suloinen pippuri perheineen ❤

Elokuun häät – Aaaaaivan ihana Janhosten päivä ❤

Muutamia kuvia on vielä editointijonossa. Pysykää siis kuulolla, niin näette ne ensimmäisten joukossa! ❤